Invitatie pentru Oferte

 


Data: 7 Iulie 2011
Numarul de Identificare al Contractului: SIP – CW – 12 // CF nr 3 / 2011
Banca Mondiala - Imprumut Nr: 4825-RO
Banca Mondiala Nume Imprumut:

   Proiectul privind incluziunea sociala

 

1.       Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale a primit un imprumut de la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare pentru finantarea Proiectului privind Incluziunea Sociala  şi intentioneaza sa utilizeze o parte a acestui imprumut pentru plati eligibile, in cadrul Contractului pentru Centru social pentru prevenirea si combaterea violentei in familie IMPREUNA VOM REUSI Municipiul Targoviste, jud. Dambovita, Contract de finantare  nr. 3 din 11.03.2011

2.       Directia de Asistenta Sociala Targoviste, Beneficiar al finantarii din imprumut solicita oferte sigilate pentru constructia obiectivului Centru social pentru prevenirea si combaterea violentei in familie IMPREUNA VOM REUSI ce urmeaza a fi amplasat in str. Vlad Tepes nr. 6C. Imobilul va avea un regim de inaltime D+P+1 si o suprafata construita de 240 mp si va fi  ridicat pe un teren in suprafata de 1.812 mp 

3.       Documentele de licitatie (si copiile suplimentare) pot fi cumparate de la _Compartimentul Achizitii din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, Str. Calea domneasca, Nr. 216, Targoviste, jud.Dambovita  parter, secretariat, pentru o suma nereturnabila de 200 lei  pentru  fiecare set.  Ofertantii interesati pot obtine mai multe informatii de la aceeasi adresa.

 

4.       Ofertele trebuie sa fie valabile pentru o perioada  60 de  zile, dupa deschiderea ofertei si trebuie sa fie insotite de o Garantie de participare in valoare de  12 500 lei.

 

5.       Ofertele trebuie sa fie transmise la Directia de Asistenta Sociala, Calea Domneasca, nr. 216, Targoviste, parter, secretariat pe sau inainte de 8.08.2011, ora 10.00. Nu sunt premise oferte in format electronic. Ofertele intarziate vor fi respinse. Ofertele vor fi deschise in prezenta reprezentantilor ofertantilor care doresc sa participe la ora 12.00 data 8.08.2011 la_Directia de Asistenta Sociala, Str. Calea Domneasca, nr. 216, Targoviste, Jud. Dambovita, parter.  

 

6.       Ofertele intarziate vor fi respinse si returnate nedeschise ofertantilor.